Szépségszalon. 1143 Budapest Mogyoródi út 17

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ KATTINTS IDE! Fodrászat, manikűr-pedikűr, műkörömépítés, kozmetika, masszázs
Belépés

Speciális skeyndor kezelések


SKEYNDOR MEN férfi kezelés
A férfiak bőre is magán viseli a stressz és környezeti ártalmak, napsugárzás okozta károk következményeit. A SKEYNDOR MEN kifejezetten a férfi bőr igényei szerint kifejlesztett termékcsalád.

A SKEYNDOR FOR MEN pihentető kezelés, mely kiragad a hétköznapok rohanásából. A bőrt látványosan megtisztítja és energiával, nedvességgel tölti fel. Ránctalanító és hidratáló kezelés közül választhat.


Timeless Prodigy
A legújabb többszintű genertikai technológia felhasználásával megkomponált hatóanyag komplex, mely lassítja a sejtek öregedési folyamatait.

Három szinten fejti ki hatását:
Javítja a sejtek életfunkcióit, aktiválja az új sejtek képződését és javítja azok minőségét.

A luxus hatóanyagok mellett, kényeztető masszázsok egész sora (welcome masszázs, nyirokmasszázs, törölköző masszázs…) teszi feledhetetlenné ezt az exkluzív kozmetikai kezelést. Az eredmény azonnal látható és hosszantartó.




Global Lift (ProGEN-in)
Visszaállítja a bőr feszességét, különösen az áll vonal körüli területen, csökkenti az áll alatti zsírszöveg vastagságát. Hatákonyságát klinikai tesztek bizonyítják. Három értékes hatóanyag szinergiája a sejtek öregedését jelző fehérjét, a progerint célozza meg. Ennek a fehérjének a koncentrációja a sejtmagban határozza meg a sejt biológiai korát.

- Biomimetikus peptid, amely egy enzim inhibitor, tehát gátolja a kollagén és alasztin lebomlását

- Menyanthes trifoliata (Vidrafű) egy új generációs antioxidáns, amely a bőr megfelelő kollagénszintéziséhez elengedhetetlen

- a-glükan, feketebors komplex poliszaharidjai a bőr mélyebb rétegeiben a retikuláris rostok szintjén fejtik ki támasztó hatásukat, azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét.

Intenzív, azonnali lifting és ránctalanító hatású kezelés.


CORRECTIVE
A CORRECTIVE termékcsalád valós és hatékony alternatívája a plasztikai feltöltő kezeléseknek.

A CORRECTIVE hatóanyagai az ingerület átvitel blokkolása által ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik akár a mélyebb ráncokat is, fokozzák a sejtek újraépülését, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt.

Ez az exkluzív kezelés egy ránctalanító és egy ránc feltöltő fázisból áll, melyet valódi igazgyöngyöt tartalmazó maszk koronáz meg.


ETERNAL

Szabadalommal védett, nano-liposzómákba zárt, svájci alma őssejtek képesek fokozni a bőr természetes saját regeneráló funkcióit, így növelve a sejtek aktivitását és az élettartamát. A jambu más néven iskolavirág kivonat izomlazító, ránctalanító hatású, újraépíti a kollagén rostokat. A tengeri édeskömény szabályozza a sejtosztódást és hatékonyan méregteleníti az oxigénhiányos sejteket. A farkasbab kivonat tömöríti és feszesíti a bőrszövetet.

Regeneráló, ránctalanító és látványos lifting hatást biztosító kezelés, szabadalommal védett svájci alma őssejtekkel.

POWER RETINOL
Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a retinol biológiai hatásmechanizmusának köszönhetően csökkenti a bőr zsírosságát, a pattanások megjelenését, segíti az optimális sejt kommunikációt, ezáltal anti-aging hatású, csökkenti a ráncokat, az öregségi pigmentfoltokat és megújítja a bőr szerkezetét.

A POWER RETINOL intenzív bőrállapot javító kezelés. Látványos eredményt nyújtó kezelés az akné, pigmentfoltok és a ránckezelésben. A különleges indiai Champi masszázs (fej, arc és nyak) teljes kikapcsolódást garantál. Egész évben végezhető kezelés.


POWER OXIGEN
Védő és méregtelenítő megoldás a környezetszennyezés hatásai ellen a bőr fiatalságának, egészségének és szépségének megörzéséért.

A környezetszennyezés negatív hatásait kivédő, a sejtek optimális oxigénfelvételét és a bőr salaktalanítási folyamatait támogató szalonkezelés oxigenizáló masszázzsla.


Power Hyaluronic
A hyaluronsav testünk természetes alkotóeleme. Nagy mennyiségben fordul elő a kötőszövetekben, ízületekben és bőrben. Legfontosabb feladata, hogy magához vonzza és megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását.

POWER HYALURONIC 2% hyaluronsav hatóanyaggal
A vízhiányos bőr valósággal újjászületik ennek a pihentető kezelésnek hatására. A varázslatos szelenit fáldrágaköves massázs testi-lelki feltöltődést garantál.

FELTÖLTŐ SZEM ÉS SZEMPILLA NÖVESZTŐ-REGENERÁLÓ ZELÉS
A szemkörnyék méregtelenítő, mélyen hidratáló, feltöltő kezelése nem csak látványosan eredményes, de csodás pihentető élményt is nyújt. A Skeyndor által kifejlesztett, speciális, hűthető szemkörnyék masszírozóval különleges masszázst végzünk.


POWER C+
A POWER C+ kiemelkedő hatékonyságát a C-vitamin bőrvilágosító és a gránátalma kivonat kimagasló antioxidáns tulajdonságai garantálják.

A stabil C-vitamin formula (ATIP) magas koncentrációja sejt szinten hasznosul. Javítva a sejtek anyagcseréjét, fokozza a kollagénteremlést, lassítja az öregedési folyamatokat. Az erőteljes antioxidáns komplex enyhíti a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást, csökkenti a melanin pigment termélését és ragyogó arcszínt biztosít.

Fáradt, fakó (pl. dohányosok), vagy pigment foltos bőr ideális kezelése, gazdag anti-oxidáns vitamin tartalommal. A bőrt kiválóan felkészíti a nyári napozásra, egyenletes bőrtónust, egészséges ragyogást eredményez. A jáde Gua Sha kövekkel bemutatott massázs nem csak különleges élmény, de látványosan feszesíti az arc kontúrjait.


 

AQUATHERM
Érzékeny, allergiás és rosaceás bőr ápolására. Szabályozza a hámréteg anyagcseréjét, az egészséges Ph értéket, így a bőr képes védekezni a környezeti hatásokkal szemben és elkerülni a gyulladással járó kiporosodást, hámlást és ödémásodást.

Az érzékeny bőr és érzékeny lélek számára kifejlesztett kezelésünk azonnali enyhülést nyújt akár az allergiára hajlamos, gyulladt, kivörösödött bőrnek is, miközben mélyen hidratál minden bőrtípust.


CLEAR BALANCE
Normalizáló termékcsalád, amely megelőzi az akné kialakulásához vezető okokat és alaptüneteinek terjedését. Azonnali hatású termékei gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatásúak. A Clear Balance termékek zsír és olajmentes formulájuknak köszönhetően nem okoznak komedó képződést és nem hagynak zsíros érzetet, fénylő felületet maguk után.

Professzionális megoldás az akné, és szeborrea kezelésére.


A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.